Mire számíts?

s006

Arra, hogy be kell áldoznod egy-két-három órát az életedből. És ezzel a dolog kellemetlen vonatkozásainak felsorolása véget is ért.
Merthogy ezért a nagyvonalú áldozatért cserébe egy elég kellemes élmény a jutalom. Egy órácska, egy délután, amikor valóban önmagad lehetsz. Amikor kicsi időre felfüggesztheted az aggódást a villanyszámla meg a gyerek tornacucca felett, amikor elfelejtheted a törlesztőrészletet meg a mindennapi élet apró nyűgjeit és koncentrálhatsz csupán a kellemesre.
Egy kis lazító beszélgetés, meg egy finom kávé után szinte észrevétlenül kezd kattogni a gép a kezemben, és ha jól csinálom, a fotózás végére azt fogod érezni, milyen kár, hogy véget ért.
Ha külső helyszínen fényképezünk, függünk az időjárástól. Másra jó a nyárközepi, déli kemény napsütés, másra a felhők nyújtotta szórt fény. Más hangulata van egy esős, tócsában ugrálós, gumicsizmás sorozatnak és más egy ködös, sejtelmes reggeli fotózásnak. Az én kedvencem azonban a naplementét megelőző néhány óra csodája. A fényképezés időpontját ezek függvényében beszéljük meg.
Belső helyszíneknél, illetve napfényműteremben előzetes egyeztetés szükséges, néhány esetben engedély vagy bérleti díj. Minderről egyeztetünk a megfelelő időben.